Reviews.

bedandbreakfast.nl

Wat vinden de gasten die onze B&B hebben bezocht? Onderstaand een greep uit wat onze gasten hebben achtergelaten in het gastenboek na hun verblijf.

"Hoi Linda, Hartelijk dank voor de fijne dagen hier in jouw B&B! Dat maakte het samenzijn met onze dochter en kleinzoon nog fijner; een mooie uitvalsbasis hier! Lekker ontbijt op een mooi terras, wie weet; herhalen we dit!"

"Dag Linda, Wat een heerlijk plekje aan het water hebben jullie! En zo lekker dicht bij het strand. We hebben genoten van de ruime kamer, heerlijk bed, altijd verse thee om te maken. Super fijn het koelkastje met de hitte en een heerlijke ruime douche. Het ontbijt was verrukkelijk en mooi gepresenteerd!"

"Dear Linda, I had a fabulous time in Krommenie at your lovely B&B. I felt so comfortable and well cared for. The hospitality was wonderful. I hope to return again soon!"

"Dear Linda, we really enjoyed to stay here. It's a lovely place to relax and feel at home. Thank you for your hospitality! The breakfast was really made with love!"

"Beste Linda, wij hebben een heerlijke 2 dagen gehad in jouw fijne B&B! Heel erg bedankt voor je geweldige verzorging en als klap op de vuurpijl kregen wij een gebakje ter ere van de verjaardag van jullie twee zoontjes! Wij wensen je veel succes in de toekomst met deze B&B en volgens ons zal dat zeker lukken!"

"Krommenie, achtste etappe van ons Noord-Hollandpad. Prima verblijf, heerlijk ontbijt."

"Bij binnenkomst van onze 1e B&B ervaring vonden we een leuke kaart met attentie voor ons 6-jarig jubileum! Dit vond ik erg leuk, dankjewel hiervoor! De kamer, bed en badkamer zijn erg mooi en het bed slaapt lekker. De douche inclusief verwarmde vloer waren een heerlijke ervaring. Mooi uitzicht en de rust van geen auto's waren een verademing! Het ontbijt was heerlijk, vers fruit, versgebakken brood en jus d'orange. Wij hebben erg genoten van ons verblijf in jullie B&B.

"Onaangekondigd en op zoek naar een B&B stonden wij 's avonds plots voor hun deur, maar Linda en haar man deden alles om de kamer paraat te maken. Zelfs verse tulpen hoorde bij de extra service!! Heerlijk geslapen en lekker ontbeten!!"

"Wat een prettige en ruime, comfortabele B&B! We hebben heerlijk geslapen en genieten van de stilte en het uitzicht hier aan het ontbijt. Het verse brood en fruit maakten het ontbijt tot een waar Paasontbijtje."