Formule 1 Dutch Grand Prix 2020

Eindelijk is het zover: De Grand Prix komt terug naar Nederland!! Op zondag 3 mei 2020 zal Max Verstappen eindelijk een echte "Home Grand Prix" hebben!! Als Formule 1 liefhebber wilt u natuurlijk dicht bij het vuur zijn!!

Dan hebben wij goed nieuws voor u: Onze mooie B&B ligt op maar 30 autominuten van het Circuit!! En voor de sportievelingen, zo'n 90 minuten met de fiets en de treinverbindingen zijn ook uitstekend!!

Speciaal voor dit weekend hebben we een mooi pakket samengesteld om u optimaal te kunnen laten genieten van het Formule 1 Circus!! Wat houdt dit pakket in: Aankomst op donderdag 30 april, verblijf van vier nachten tot en maandag 4 mei, elke dag een heerlijk vers ontbijt, geserveerd op de kamer of in overleg om mee te nemen naar het circuit, een eigen heerlijke kamer van alle gemakken voorzien om bij te komen na een lange dag op het circuit en alle indrukken van de dag te verwerken!!

Dit alles bieden we aan voor een pakketprijs van € 995,- (inclusief ontbijt, btw en toeristenbelasting). Zien we u in mei 2020?!


  • f1gp_1
  • f1gp 2